Goedkoop rijbewijs halen

Op zoek naar goedkope autorijlessen?
Even in Google zoeken op: goedkoop je rijbewijs halen ...
Terecht, want waarom zou je teveel geld uitgeven. Ik denk even met je mee.
Want hoe help ik je aan een goedkoop rijbewijs?

Negen winstpunten voor jou:

 1. Een gratis rijles
  Een gratis rijles voor jou, als je mij een nieuwe leerling bezorgt.
 2. 2 uur autorijles per keer is efficiënter
  Het liefst geef ik elke leerling 1 1/2 uur rijles per week. Je krijgt hierdoor veel sneller routine . Je krijgt de tijd om iets echt goed te leren. In een rijles van één uur doe je veel minder. Eigenlijk ben je alleen maar bezig om een leerling thuis te brengen en de volgende op te halen.
 3. Een uur is 60 minuten
  Bij mij is een uur ook 60 minuten, dus niet zoals bij verschillende collega's 50 minuten.
 4. Rijles hobbels sneller oplossen
  Vaak gaan we ook samen door tot iets je wel lukt. Met een tablet kunnen we snel vragen over een ingewikkelde verkeerssituatie nabouwen en bespreken. Dan stap je ook met een beter gevoel uit. Weer iets onder de knie en dichterbij je rijbewijs!
 5. Logische autorijles
  Er zit een logische opbouw in mijn lesvolgorde. Je gaat telkens verder met wat je ervoor hebt geleerd. Jouw autorijles is op maat.
 6. De rijinstructeur traint mee
  Ik volg telkens trainingen om jou nog beter les te kunnen geven. Zo ben ik optimaal en actueel bijgeschoold. Daar hebben we allebei plezier van. Je hebt b.v. minder rijlessen nodig.
 7. Goedkope rijlessen in een oude auto?
  Jij lest altijd in een jonge lesauto. Zo maak je kennis met nieuwe technieken. Een nieuwe auto rijdt ook zuiniger. Fijn voor ons milieu. Goedkope rijlessen in een oude auto? Ik betwijfel of dit altijd wel zo goedkoop uitvalt.
 8. Lage autoverzekeringspremie
  Later schadevrij rijden levert geld op. Je bouwt door schadevrije jaren een aanzienlijke verzekeringskorting op Dus wil ik graag een goede weggebruik(st)er van je maken. Zo iemand aan wie ikzelf graag mijn auto uitleen. Vooral als ik weet dat jij goed omgaat met mijn voertuig. Elke moeilijke verkeerssituatie los je op. Dan heb je uiteindelijk wel degelijk goedkope autorijlessen gehad !
 9. De tip van Thessa
  Zij schrijft: "Ik vond het fijn om een kennismakingsles te hebben, omdat je dan alvast weet of er een klik is. Ik vind een klik in een leerproces erg belangrijk." Een goede klik bespaart je mogelijk een 2e rijschool.